sysVol

Cégünk fő tevékenysége a rendszerkarbantartás szolgáltatások nyújtása a kis-, és a középvállalatok számára. Ügyfeleink részére teljes-körű szolgáltatást nyújtunk a szerver felügyelettől kezdve a munkaállomások menedzselésén keresztül a felhasználói támogatásig. A rendszer-karbantartási feladatokon túl ügyfeleink egyedi igényeit is kiszolgáljuk, legyen szó hálózat építésről, a számítógéppark költöztetésről vagy hardver és szoftver beszerzésről.

Rendszerkarbantartásainkat az Önökkel kötött rendszer-karbantartási szerződésünkben rögzítettek szerint havi rendszerességgel, előre ütemezett helyszíni kiszállásokkal hajtjuk végre. A kiszállások során cége megbízott munkatársával előre egyeztetett-, és a havi karbantartás szerint ütemezett munkafolyamatainkat végezzük.
Telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével a napi munkavégzése során felmerülő problémáit és az esetlegesen felmerülő hibákat szinte azonnal orvosoljuk.

Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink speciális informatikai igényeinek a kiszolgálására is, amire az évtizedes ügyfél-kezelésben szerzett tapasztalatunk és a folyamatosan fejlesztett tudásunk a garancia.
Cégünk számára az ügyfeleink megelégedettsége a legfontosabb. Legyen szó helyszíni vagy távoli munkavégzésről, szakembereink ügyfélközpontú gondolkodásmódja és érthető kommunikációja által az Ön igényeire szabott feladatainkat gyorsan és hatékonyan tudjuk végezni. A rendszergazdáink állandó egymás közötti konzultációknak köszönhetően minden informatikai problémára, legyen az új rendszer tervezése vagy beruházások és eszközbeszerzések lebonyolítása költséghatékony és cégére szabott megoldást találunk.

Cégünk által üzemeltetett szervereket folyamatos online felügyelettel üzemeltetjük. Monitoring rendszerünk segítségével egy esetleges leállásról vagy egy nem várt meghibásodásról e-mailes riasztás formájában értesítés kapunk.
A szerverek biztonsági mentéseinek ellenőrzését rendszergazda szakembereink napi szinten végzik. Amennyiben szükséges módosítják, javítják, vagy újra konfigurálják a mentéseket. A szerverüzemeltetésbe tartozó helyszíni munkákat szakembereink egy előre egyeztetett időpontban munkaidőn kívül, általában hétvégén végzik.